Blog

Ameddig néhány évvel ezelőtt még ritkaságnak számított az IP kamera, addig napjainkban már ez a kamaratípus az egyik legismertebb és legkeresettebb a piacon. Számtalan felhasználó győződött meg már arról, hogy mennyivel több lehetőséget rejt magában, mint egy hagyományos analóg kamera.

 

 

A biztonság záloga: korszerű térfigyelő kamerarendszer

Nagy örömünkre szolgál, hogy jelenleg kizárólag nálunk kaphatóak a legkorszerűbb, 8 megapixeles, 4K felbontású, pixelesedés nélkül nagyítható, részletgazdag képeket rögzítő IP és AHD biztonsági kameraszettek.

Teljes kameraszettek kedvező áron

 

Teljes kameraszettek kedvező áron

Jelentősen csökkentettük AHD és Wifi kamerarendszereink árát, így most bizonyos szettekhez sokkal olcsóbban is hozzájuthat. A megfelelő rendszer kiválasztásához azonban érdemes néhány szempontot végiggondolni.

Mi alapján válasszak biztonsági kamera rendszert otthonra?

 

Mi alapján válasszak biztonsági kamera rendszert otthonra?

Minden vevőnek más és más biztonsági kamera szett a megfelelő, ezért érdemes előbb átgondolnia, hogy hová is szeretné felszerelni a kamerákat, hány kamerára van szüksége, illetve mik a lehetőségei. A kamera külseje sem elhanyagolható, hisz míg beltérre a dómkamerák tűnnek praktikusabbnak, kültérre inkább a csőkamerákat ajánljuk. Fontosnak tartjuk, hogy a kamera színe elüssön a környezettől, legyen jól látható, hisz egy kamera nem állítja meg a betörőket, de ha észreveszik, hogy kamerákkal őrzött a terület, jobban átgondolják, hogy bejöjjenek-e, vagy sem.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu