Blog

A biztonság záloga: korszerű térfigyelő kamerarendszer

2020.12.21 15:42

 

A biztonság záloga: korszerű térfigyelő kamerarendszer

Nagy örömünkre szolgál, hogy jelenleg kizárólag nálunk kaphatóak a legkorszerűbb, 8 megapixeles, 4K felbontású, pixelesedés nélkül nagyítható, részletgazdag képeket rögzítő IP és AHD biztonsági kameraszettek.

Az IP kamerarendszer fő előnye, hogy az internetprotokollt (IP) használja adatátvitelre. Így saját IP címmel és memóriával rendelkezik szemben a hagyományos, analóg jeleket továbbító rendszerekkel. Egy fejlettebb IP kamera olyan szolgáltatásokra is képes, mint a videó mozgásérzékelés, automatizált videó rögzítés vagy riasztóval egybekötött jelzés.

Csúcson: az IP kamerarendszer

Ideális választás ipari és magánterület megfigyeléséhez, kül-és beltérre egyaránt, ha kiváló minőségű kamerarendszerre van szüksége. IP kameráink képe applikáción keresztül, internetcsatlakozással bármilyen elektronikus eszközről követhető, ha az biztonságosan össze van kötve a rögzítővel.

A széles látószöggel rendelkező IP kamerák éjjeli látásmódot is biztosítanak akár 40 méterig. A fém és vízálló borítású, szilárd kameraház ellenáll a környezeti hatásoknak és az esetleges rongálásnak.

Cégünk wifis IP kameraszettet is értékesít, amely esetében figyelembe kell venni, hogy elektromosságot igényel. Továbbá a wifi jel tartománya normál környezetben az akadályok miatt 300 méterről általában 25-30 méterre csökken. Ennek ellenére adott paraméterek között ugyanúgy tökéletes megoldást nyújthat.

Egy méltó társ: az AHD kamera

Az AHD (Analog High Definition) rendszer legfontosabb előnye, hogy itt nincs késleltetés, szemben az IP rendszerrel, ahol a kép egy pár másodpercet is késhet. Okos funkcióinak és a nagy felbontásnak (full HD, 4K) köszönhetően tökéletes köztes megoldást jelent az IP és a hagyományos analóg rendszerek között. Ez a jutányos árú kamera számítógéphálózati UTP kábellel is csatlakoztatható a videórögzítőhöz.

Korszerű IR ledek segítségével a rendszámok vagy arcok éjjeli felvételeken egyaránt kivehetőek, távoli eléréssel is könnyen alkalmazható android és Iphone alkalmazásokkal.

Mind az IP, mind az AHD kültéri kamera sok esetben szakértő közreműködése nélkül is könnyen telepíthető. 2-4-6-8 kamerás kialakítással rendelhetőek, de IP rendszer esetén kérésre akár többel is, 8 megapixelig terjedő felbontással.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, készséggel segítünk különböző szettek kombinálásában is!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu