Rólunk

Üdvözöljük webáruházunkban! Cégünk a legjobb minőségű biztonsági kamera rendszerekkel foglalkozik, melyek hozzájárulnak a nyugodt, aggodalmaktól mentes mindennapokhoz. Legyen szó otthoni megfigyelő kamera rendszerről vagy cégek védelméről, ha profi termékeinket választja, biztos lehet abban, hogy a legjobb technológiákkal védi az adott területet.

Célunk, hogy minden igényt lefedjünk, és éppúgy kínáljunk megoldást a kisebb, megfizethetőbb rendszereket igénylő problémákra, mint a nagy területet is lefedni képes rendszereket és a legmagasabb minőséget igénylő elképzelésekre.

 

Fizetési módok

A webáruházunkban történő vásárlás egyszerű és biztonságos. Kétféle fizetési mód közül választhat. A leggyakoribb és legegyszerűbb megoldás az utánvétes csomagküldés. Ilyen esetben a rendelés leadása után azonnal elküldjük a kiválasztott kameraszettet vagy egyéb kiegészítőt, melyet a megrendelő egy-két napon belül készhez kap. Természetesen van lehetőség banki átutalásos fizetésre is. Ilyen esetben a fizetési bizonylat megküldése után rögtön összecsomagoljuk, és megküldjük az árut.

Kiszállítás egyszerűen

Mi az egyik legmegbízhatóbb futárszolgálattal, a DPD-vel dolgozunk, így minden esetben legfeljebb két munkanapon belül eljuttatjuk a megrendelt árut vevőinknek. A szállítási költség az egész ország területén 3600 forint, de 70 000 forintos rendelés felett ingyenes házhoz szállítást biztosítunk. 
A megrendelt terméket a packeta.hu bármelyik átvevőhelyére is megrendelheti. A szállítási költség szintén 3600 forint, de 70 000 forintos rendelés felett ingyenes szállítást biztosítunk. 

Garancia a biztonsági kamera szettekre és kiegészítőkre

Ha az ember biztonsági kamerarendszerbe fektet, a lehető legjobb minőséget kell választania – hiszen ilyen berendezéseknél minden esetben a megbízhatóság az első. Ahhoz, hogy nyugodt lélekkel mehessen nyaralni vagy hagyhassa személyzet nélkül cége telephelyét, olyan kamerarendszerre van szüksége, amely nem hagyja cserben. A mi termékeinkben megbízhat. Legyen szó kamerákról, rögzítőkről vagy egész kamerarendszerekről, készülékeinkre 24 hónapos garanciát vállalunk.


Tanuljon Ön is a kamerarendszerekről!

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink a lehető legtájékozottabbak legyenek a biztonsági kameraszettek előnyeiről, hogy ki tudják választani az igényeiknek leginkább megfelelő berendezést. Ezért hoztuk létre blogunkat, melyben időről időre beszámolunk a legújabb trendekről, valamint ismertetjük a különböző kameratechnológiák sajátosságait.

Kövesse cikkeinket Ön is!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu