Blog

Teljes kameraszettek kedvező áron

2020.12.02 10:14

Teljes kameraszettek kedvező áron

 

Teljes kameraszettek kedvező áron

Jelentősen csökkentettük AHD és Wifi kamerarendszereink árát, így most bizonyos szettekhez sokkal olcsóbban is hozzájuthat. A megfelelő rendszer kiválasztásához azonban érdemes néhány szempontot végiggondolni.

 

Milyen az ideális otthoni kamerarendszer?

Az, hogy mennyire lesz elégedett az otthonába telepített kamerarendszerrel, elsősorban attól függ, hogy sikerül-e az Ön igényeinek legmegfelelőbb kamerát kiválasztani. A Wifi és az AHD rendszerek technikai sajátosságai ugyanis sok szempontból eltérőek, mindkettő sajátos előnyökkel rendelkezik.

Wifi vagy AHD kamera rendszert válasszak?

A Wifi, vagyis vezeték nélküli kamerarendszerek a routerhez hasonló elven működnek. A hálózat továbbítja a jelet a kamerának, a jel erőssége azonban az útjába kerülő akadályok mértékében romlik. Míg nyílt terepen akár 300 méteres jeltávval is működőképes marad a kapcsolat, amint a jel falakba, akadályokba ütközik, ez a táv akár a tizedére is csökkenhet.

A vezeték nélküli kamerarendszerek óriási előnye, hogy egyszerűbb telepíteni, mivel nem kell kábekkel összekötni a kamerákat és a rögzítőt. A képminőség ebben az esetben gyengébb lehet, viszont internetelérésen keresztül akár okostelefonján vagy táblagépén is bárhonnan, bármikor megtekintheti a kamera által rögzített képet.

Wifi kameráink elérhetők 2, 5, de akár a ma csúcsminőségnek számító 8 megapixeles felbontással is. Elsősorban tehát a kiemelkedő kényelem és képminőség miatt szokták a vezeték nélküli otthoni kamerarendszereket választani.

Amennyiben a Wifi rendszer mellett döntene, kérem, tekintse meg a most akár 38%-os kedvezménnyel megvásárolható Monitorrs Security – Wifi IP Full HD kamerarendszereink választékát, melyek 2-től akár 8 csatornás szettekig bővíthetők.

Az AHD, vagyis analóg HD kamerák az IP kamerák magas szintű felbontását és képminőségét kínálják lényegesen gazdaságosabb áron. Kameráink 2 megapixeles felbontása garantálja a tiszta, éles Full HD képminőséget.

Az AHD kamerarendszerben a kamerák analóg koax vagy számítógéphálózati UTP kábellel is képesek a videórögzítőhöz csatlakozni, ami aztán digitalizálja a képet. Az analóg rendszerek előnye a digitálissal szemben, hogy valós idejű élőképet biztosítanak, míg digitális társaik a videótömörítésből adódóan 1-2 másodperces késéssel közvetítik a képet.

Ne szalassza el egyedülálló ajánlatainkat, válogasson a kínálatunkban található Wifi, valamint kiváló minőségű AHD kamera rendszereink között!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu