Blog

Miért éri meg IP kamerát választania?

2020.12.21 15:42

Ameddig néhány évvel ezelőtt még ritkaságnak számított az IP kamera, addig napjainkban már ez a kamaratípus az egyik legismertebb és legkeresettebb a piacon. Számtalan felhasználó győződött meg már arról, hogy mennyivel több lehetőséget rejt magában, mint egy hagyományos analóg kamera.

 

IP kamera vs. analóg kamera

Bár sokban hasonlít elődjéhez, az IP kamera képtovábbítási módszere sokkal modernebb, fejlettebb, mint az analóg kameráé. A rögzítő képes a kamera felvételeit továbbítani egy lokális számítógép vagy az internet felé. A rögzítő lehet NVR, XVR, Wifi. Az internetes továbbítás lehetővé teszi, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkezők, bárhonnan követni tudják az élőképet.

Az IP kamera rendszer felvételei a megfelelő applikáció telepítésével bárhonnan elérhetőek, rögzíthetőek, visszanézhetőek lesznek. Ez általában alaptulajdonság, mint ahogy a beépített mozgásérzékelő is az, illetve manapság minden IP kamera rögzítőjébe memórialemezt is lehet tenni. Mivel az IP kamerák rendkívül sokfélék, ezért garantáltan mindenki megtalálhatja az igényeihez jól passzoló modellt.

Az IP kamerák előnyeiről

Mivel az IP kamerák esetében digitális jeltovábbításról beszélünk egy adott számítógépre, ezért ebben a formában nem kell tartanunk a képminőség romlásától.

Minden körülmény között – akkor is ha a helyszínen gyors mozgás történik – számíthatunk a nagy felbontású, éles képkockákra, akár 4K-ban is.

Pofonegyszerű a telepíthetőségük, így az egyszerűbb modellek nem igényelnek különösebb szaktudást.

Gyerekjáték a kezelhetőségük, így bárki számára elsajátítható.

Sötétben is remekül “látnak”.

Szabvány, szerelt kábellel működnek.

Az IP kamera rendszer ára megfizethető, és a felhasználó a pénzéért garantált minőséget kap.

Ha szeretne többet is megtudni, ha megismerkedne közelebbről is az IP kamerák előnyeivel, vagy beszerezne néhány hasznos biztonsági kamera kiegészítőt, keresse munkatársainkat bizalommal!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu