Térfigyelő IP kamera rendszerek, szettek

A legújabb technológiával készült, kiváló minőségű, digitális IP kamera rendszer ideális megoldás kül- és beltérre, ipari és magánterület megfigyeléséhez egyaránt. Egyik rendkívüli előnye, hogy az analóg kamerákkal ellentétben semmilyen zavarást sem vesz, és éjjeli látásmódot is biztosít akár 40 méterig. Továbbá a digitális jelként továbbított kép részletgazdagabb, magasabb képminőséget képvisel, és egyéni igényekhez igazított okos funkciókkal rendelkezik.

IP kamera: minőség, biztonság és kényelem

Az IP kamerát internethálózathoz csatlakoztatva Ön bárhonnan, bármilyen elektronikus eszközön (mobiltelefon, tablet, PC) követheti az élőképet. A Full HD és 4K felbontás, továbbá a széles látószög lehetővé teszi az arcok és a rendszámok pontos felismerését.

Kültéri használata garantáltan problémamentes, mert a fém és vízálló borítású, szilárd kameraház ellenáll a környezeti hatásoknak és az esetleges rongálásnak.

Egyéni igényekhez szabva

Mivel a biztonsági kamera rendszer esetén hosszú távra tervezünk, ezért a kiválasztásnál ajánlott először a felhasználás típusát, majd a felszereltséget ehhez mérten figyelembe venni.

Cégünknél egyedülálló módon a legkorszerűbb, 8 megapixeles és 4K felbontású IP kamera szett is elérhető. Ez a kültéri IP kamera automatizált videó rögzítésre is képes, illetve rendelkezik olyan beállítással, hogy mozgás esetén fotót küldjön emailben.

IP kamera rendszereinket 2, 4, 8, 16, vagy akár több kamerás kialakítással, egymással kombinálva is megrendelheti, melyek szakértő közreműködése nélkül is könnyen telepíthetőek.


Vezeték nélküli IP kamera rendszer

A klasszikustól eltérően, a vezeték nélküli IP kamera hasonló elven működik, mint a wifi-router és a számítógép, ezért esetében figyelembe kell venni, hogy elektromosságot igényel. Továbbá azt is, hogy a wifi jel tartománya normál környezetben az akadályok miatt 300 méterről általában 25-30 méterre csökken. Ennek ellenére adott paraméterek között ugyanúgy tökéletes megoldást nyújthat.

Nézzen szét IP kameráink széles kínálatában, és rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbb rendszert, 8 megapixelig terjedő felbontással! Ha kérdése van, vagy kombinálni szeretné a különböző szetteket, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel segítünk!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu